weboldalunk szolgáltatásai

Kedves Látogató!

Weboldalunkon mindent megtalál, amit a Greenspark Ecobike elektromos pedelec rendszerű kerékpár modelljeinkről tudni érdemes. Kiválaszthatja az Önnek tetsző modellt a webshopban, megvásárolhatja vagy a kölcsönzőben kikölcsönözheti (átvételi helyeket a kölcsönző menüpont alatt megtalálja, jelenleg Balatonfüreden az ECO BIKE Rent&Shop üzletünkben várjuk Önt).

A webshopban átutalásos és bankkártyás fizetési lehetőség áll rendelkezésére. A webshopban minden Greenspark Ecobike elektromos kerékpár modell megvásárolható, alkatrészek, töltők, akkumulátorok és egyéb kiegészítők is megrendelhetők.
A megvásárolt kerékpár átvétele történhet személyesen (Nagykovácsi Semmelweis u. 13. székhelyünkön vagy Balatonfüred Széchenyi sétány 8. ECO BIKE Rent&Shopban) vagy házhoz szállítással is.
A raktárkészleten lévő kerékpárokat azonnal átveheti, illetve kiszállítjuk Önnek webshopból történő megrendelés esetén. A rendelhető kerékpárok esetében a szállítást egyedileg egyeztetett határidővel vállaljuk.
 
2013-tól indult on-line kölcsönzőnk, amelyen keresztül Ön kikölcsönzheti már otthonról a kívánt kerékpárt (nem csak elektromos kerékpárokat,  hanem az ECO BIKE Rent&Shop készletén lévő egyéb trecking kerékpárokat, gyerekkerékpárokat, kiegészítőket is) bankkártyával vagy átutalással kifizetheti a bérleti díjat, a kerékpárt ezek után csak át kell vennie a bérleti időszak elején és már indulhat is.
 
Kérjük, hogy amennyiben részletes PDF leírást és árlistát szeretne kapni kerékpárjainkról, akkor a weboldal jobb alsó sarkában szíveskedjen megadni e-mail címét és rövidesen megküldjük Önnek.
 
Weboldalunkról a Facebook oldalunkat is elérheti, like-olhatja, ezzel nyomon követheti azokat az eseményeket, amelyeket szervezünk a közeljövőben mint például a következő bringatesztelési kitelepülés, új termékek, kiállítás, akciók, stb...
 
Jó böngészést, kellemes vásárlást!
 
Greenspark.hu Kft.
Webshop